Mivel a CUVÉE játék belsejében ezüst vagy arany színű szelvényt találtál, a játék dobozán látható QR-kód erre a weboldalra irányított. Kérünk, hogy kövesd az instrukciókat, hogy tiéd legyen az értékes nyeremény, amire jogosult vagy.


A szelvény érvényességének ellenőrzéséhez először is be kell írnod a szelvényen található 12 jegyű kódot (két kötőjellel).

Ha a szám helyes, nyertél! A menüből válaszd ki a partnerek felajánlásai közül a neked legkedvesebbet, majd add meg az elérhetőségedet, hogy a nyeremény átvételével kapcsolatban értesítést küldhessünk neked – és a partnerünknek a nyertes személyéről.

Az aranyszelvény megtalálójának díja nem kérdéses, ő a Bock Hotel Ermitagefelajánlásából két éjszakát tölthet a négycsillagos szállodában, Villányban, és egy exkluzív borkostoláson is részt vehet.

Az ezüstszelvények megtalálói beérkezési sorrendben választhatnak a felajánlott egyéb nyeremények közül, azaz a lehetőségek idővel csökkennek, bár mindegyik garantáltan igen értékes.

A kincskereső játékakció a készlet erejéig, pontosabban az összes nyereményszelvény megtalálásáig tart. Technikai probléma vagy kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal: contact@privatemoon.com


Cinkelt Kocka Logo
Pöttyös Zebra Logo
Mit Játsszunk Logo
TársasjátékRendelés Logo
JátékNet.Hu logo
Szellemlovas Logo
MetaGame Logo